Victor Ponta: Nu mi-am schimbat părerea despre Codul fiscal

| 24 aug, 13:57

Victor Ponta a declarat luni că nu și-a schimbat părerea cu privire la adoptarea Codului fiscal în forma propusă de Guvern, respectiv cu TVA de 20% și prevederi "foarte bune" pentru mediul de afaceri.

"Eu nu mi-am schimbat deloc părerea și anume forma propusă de Guvern cu 20% TVA și cu foarte multe prevederi bune pentru mediul de afaceri, pentru cei care creează locuri de muncă. Deci eu vreau să avem Cod fiscal și vreau să avem TVA 20%, pentru că, din toate calculele și strategia Guvernului, sunt lucrurile de care avem nevoie. Celelalte chestiuni le stabilesc liderii politici", a afirmat premierul Victor Ponta, la ieșirea de la ședința Biroului Permanent Național al PSD, potrivit Agerpres.

Întrebat de ce s-a stabilit o sesiune extraordinară a Parlamentului în condițiile în care apoi s-a considerat că este necesară o discuție a liderilor politici, Ponta a răspuns: "Nu mă întrebați pe mine chestiunea aceasta".

Citeşte şi: PSD amână votul asupra Codului Fiscal, PNL este de acord. Noi discuţii cu partidele parlamentare

"Eu mi-am făcut treaba și am pus pe masa Parlamentului un cod foarte bun și sunt convins că, până la urmă, va fi votat", a declarat premierul.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni că liderii coaliției au decis să fie amânat votul asupra cererii de reexaminare a noului Cod fiscal pentru sesiunea parlamentară ordinară și le-a propus reprezentanților Opoziției ca joi să aibă o întâlnire pe această temă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ