12 lucruri pe care oamenii fericiţi le fac diferit

| 26 mar, 2014

Nu exista om care sa nu isi doreasca sa fie fericit cat timp traieste.

Unii reusesc in timp ce altii mor cautand si negasind fericirea. Unii confunda fericirea cu numeroasele averi, concedii, diplome sau avansari in cariera si realizeaza undeva la jumatatea sau finele drumului ca fericirea inca ramane o stare indepartata de sufletul lor. Altii gasesc instinctiv aceasta stare de fericire sau sunt indrumati sa o recunoasca si sa o traiasca.

Iata 12 lucruri pe care oamenii fericiti le fac diferit fata de restul semenilor lor.

1. Un om fericit isi exprima recunostinta in fiecare zi Cand apreciezi ceea ce ai, ceea ce ai creste in valoare. Daca nu esti recunoscator pentru ceea ce deja esti, faci si ai, este greu de crezut ca din acest punct poti atrage circumstantele care sa te faca vreodata fericit.


2. Un om fericit isi cultiva optimismul Cine are un mod de gandire optimist, vede lumea in care traieste drept un loc cu posibilitati si oportunitati nenumarate, inclusiv in vremuri grele pe care le traverseaza constient ca are de-a face nu cu probleme, ci cu provocari.


Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.
Tag-uri: fericire
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ