3 zodii care ratează dragostea adevărată în luna aprilie

| 22 mar, 11:09

Femeile sunt firi analitice și foarte perfecționiste, motiv pentru care acestea se găsesc adesea în postura de a fi nemulțumite în dragoste. Femeile visează la povești de dragoste ca în basme, cu prinți și fericire eternă, iar în momentul în care descoperă defecte la parteneri, acestea pun punct relației, crezând că nu sunt bărbații potriviți.

Astfel, oricât de mare ar fi compatibilitatea dintre ele și parteneri, 3 native ale zodiacului vor da cu piciorul jumătății lor în luna aprilie. Acest lucru le va aduce regrete profunde, însă nu vor mai găsi cale de întoarcere.

Iată care sunt cele 3 zodii care ratează dragostea vieții lor:

Rac

În ciuda faptului că femeia Rac este o familistă convinsă care își dorește o familie numeroasă și fericită, aceasta aleargă constant după perfecțiune, motiv pentru care nu este capabilă să accepte atât calitățile, cât și defectele partenerului. Prin urmare, în luna aprilie a acestui an, această nativă va alege singurătatea, din cauza temperamentului vulcanic al partenerului. Chiar dacă pe moment această decizie o va face fericită, după o perioadă va regreta enorm și va face tot posibilul să reia povestea de dragoste.

Citește continuarea pe divahair.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ