32 de grenade din timpul Primului Război Mondial au fost descoperite într-o curte din judeţul Vrancea

| 07 iul, 17:55

Într-o curte din localitatea Cîmpineanca au fost găsite 32 de grenade din timpul Primului Război Mondial, care, deși erau în stare avansată de deteriorare, erau încă active, scrie Adevărul.

O echipă de pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea din localitatea Câmpineanca au venit la fața locului și au ridicat grenadele,ducându-le în condiţii de siguranţă la depozitul special amenajat în vederea distrugerii ulterioare.

Grenadele au fost descoperite de un cetățean în timp ce efectua săpături în curtea gospodăriei sale, la o adâncime de cca. 30-40 cm. Acesta a sunat imediat la 112.

Zona a fost cercetată amănunţit cu detectorul de metale, iar elementele de muniţie neexplodată au fost ridicate de specialiştii pirotehnişti.

 

Citeşte şi: O monstruoasă gaură neagră se 'trezește' după 26 de ani de inactivitate

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ