4 Servicii pe care numai o agenție profesională de pompe funebre ți le poate oferi

| 20 mar, 16:24

Când îți iei rămas bun de la o persoană dragă, pe lângă suport moral, ai nevoie de o agenție de pompe funebre profesională pentru că există mai multe lucruri necesare pentru înmormântare, pe care, din punct de vedere legal sau organizatoric, nu le poți face pe cont propriu. Iată care sunt acestea:

Când îți iei rămas bun de la o persoană dragă, pe lângă suport moral, ai nevoie de o agenție de pompe funebre profesională pentru că există mai multe lucruri necesare pentru înmormântare, pe care, din punct de vedere legal sau organizatoric, nu le poți face pe cont propriu. Iată care sunt acestea:

 

#1 Constatarea decesului

 

Decesul oricărei persoane, fie că vorbim de o persoană în vârstă sau una care a murit în urma unei boli terminale, trebuie constatat de medicul său de familie sau de un medic legist cu drept de liberă practică. Există însă situații în care medicul de familie nu se poate prezenta la domiciliul pacienților săi din diverse motive atunci când are loc un astfel de eveniment și de aceea, medicul legist din echipa unei firme de pompe funebre este cea mai la îndemână opțiune.

 

#2 Îmbălsămarea trupului decedat

 

În ziua de astăzi îmbălsămarea trupului decedat este obligatorie, prin lege. Acest proces diferă mult față de îmbălsămarea pe care o practicau cu mii de ani în urmă popoare precum egiptenii și are ca scop conservarea trupului neînsuflețit pentru o perioadă scurtă de timp, până la ceremonia funerară. Îmbălsămarea se efectuează într-un cadru special amenajat, cu soluții aprobate prin lege și în mod obligatoriu de o persoană autorizată, constituind astfel încă un motiv pentru care familia unei persoane decedate trebuie să colaboreze cu o firmă de pompe funebre.

 

#3 Transportul trupului decedat

 

Trupul unei persoane decedate trebuie transportat cu mașini speciale, care oferă acestuia condiții optime pentru prevenirea degradării. Autoturismele funerare sunt dotate cu frigidere mortuare, care păstrează trupul decedat la o temperatură adecvată. Conform legii, aceste autoturisme trebuie să fie autorizate.

 

#4 Repatrierea unei persoane decedate în străinătate

 

Și dacă vrei să aduci în țară trupul unei rude decedate în străinătate tot o agenție profesională de pompe funebre este cea la care trebuie să apelezi. Doar o astfel de companie te poate ajuta să îndeplinești toate condițiile necesare repatrierii și o poate face fără a fi necesar ca tu să te deplasezi personal în locul unde s-a produs decesul. Agențiile de pompe funebre care oferă astfel de servicii cunosc legislația în vigoare și se ocupă în locul tău de toate demersurile necesare.

 

Funerare Besliu - o agenție profesională de pompe funebre

 

Agenția de pompe funebre din Brașov Funerare Besliu este o agenție profesională din toate punctele de vedere. Aceasta a fost înființată cu mai mult de 10 ani în urmă și de-a lungul activității sale s-a remarcat ca o agenție în care clienții pot avea deplină încredere.

 

Această agenție de pompe funebre funcționează non-stop, 24 din 24 de ore, șapte zile pe săptămână și pe lângă toate serviciile amintite mai sus îi ajută pe clienții săi cu sfaturi, indicații și chiar și produse funerare.

 

De exemplu, dacă vrei să organizezi un parastas sau o pomană, agenția de pompe funebre Funerare Besliu îți poate recomanda servicii de catering sau chiar și restaurante unde să beneficiezi de toate pregătirile necesare unui astfel de eveniment.

 

De asemenea, în ceea ce privește produsele funerare, Funerare Besliu îți oferă o gamă foarte variată de sicrie din diferite tipuri de lemn și, pe comandă, poate realiza și monumente funerare.

 

Nu în ultimul rând, echipa Funerare Besliu, prin experiența acumulată de-a lungul activității sale, îți poate oferi sfaturi competente cu privire la orice problemă legată de organizarea unei ceremonii funerare și chiar și pentru obținerea ajutorului de înmormântare.

 

Mai mult, ca să treci mai ușor peste nefericitul eveniment, îți va oferi și suport moral și îți va sta la dispoziție pe tot parcursul desfășurării pregătirilor pentru ceremonia funerară astfel încât să alunge singurătatea pe care o simți în aceste momente greu încercate.

 

În concluzie, cu toate că nimeni și nimic nu va putea înlocui vreodată persoana de la care ți-ai luat rămas bun, există totuși și câteva lucruri pe care le poți faci ca să treci mai ușor peste o astfel de provocare și primul dintre ele este colaborarea cu agenție profesională de pompe funebre, așa cum este Funerare Besliu.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ