40 de răspunsuri la întrebarea „Tu ce crezi că se va întâmpla anul viitor?”

| 06 noi, 2013

40 de specialiști din diverse domenii s-au adunat zilele acestea la București pentru a răspunde la întrebarea „Tu ce crezi că se va întâmpla anul viitor?”.

Economiști, oameni de afaceri de succes, oameni de știință, sportivi sau artiști au fost invitați să țină prezentări în cadrul Conferinței Anului Viitor. Organizatorii au pornit de la întrebarea „Tu ce crezi că se va întâmpla anul viitor?” și au chemat oameni din domenii cât mai diverse să răspundă la ea într-o prezentare de 15 minute.

Având în vedere diversitatea domeniilor reprezentate, răspunsurile au fost de la foarte tehnice și punctuale (Marian Șeitan, CEO Mediapost Hit Mail), până la unele care invitau mai degrabă la meditație, dar care au smuls cele mai multe aplauze (Vlad Zamfirescu, actor - foto).

În total vor fi 40 de speakeri care vor căuta să dea cel mai bun răspuns la întrebare. La final, participanții și invitații la conferință vor avea la dispoziție un sistem electronic de vot, iar speakerul cu cele mai multe voturi va câștiga premiul cel mare, 2.500 de euro (1.500 euro pentru locul 2 și 1.000 pentru locul 3). În plus, previziunile foarte concrete (de genul în 2014 vor părăsi țara 200.000 de muncitori sau creșterea economică va fi de 1%) vor fi indexate și urmărite, pentru a stabili care dintre speakeri va fi fost cel mai precis în anticiparea evenimentelor din 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ