6 moduri de a trata pungile de sub ochi

| 16 apr, 2014

Pungile de sub ochi sunt rezultatul oboselii, al alimentatiei proaste, dar si al inaintarii in varsta. Daca nu folosesti metode de a le indeparta, nu doar ca vei avea un aspect obosit, ci si imbatranit cu cativa ani. Atunci cand inca mai poti, foloseste ingrediente naturale sau creme pentru a le trata. Daca pungile de sub ochi se instaleaza temeinic, singura solutie ramane chirurgia. Uite 6 moduri de a trata pungile de sub ochi.

1. Apa de albastrele si apa de trandafiri Pungile de sub ochi sunt semnul unei circulatii sanguine si limfatice lenese. Acest lucru se accentueaza odata cu inaintarea in varsta. Apa de albastrele si apa de trandafiri au proprietati de descongestionare. Imbiba 2 discuri demanchiante cu apa florala si acopera-ti ochii. Pune deasupra o masca din plastic umpluta cu gel, pe care ai incalzit-o in prealabil 5 minute in apa calda. Lasa masca pe ochi 15-20 de minute. Caldura va dilata porii si va permite principiilor active ale apei florale sa patrunda in piele. Dupa ce indepartezi si masca si discurile imbibate cu apa florala, pulverizeaza apa rece pe ochi, ca sa activezi microcirculatia.

2. Creme pentru pungile de sub ochi Exista in farmacii cremespecal destinate pungilor de sub ochi. Ele contin principii active care dinamizeaza circulatia sanguina si limfatica. Printre acestea se numara cafeina, uleiurile esentiale de Calophyllum inophyllum sau matricaria, castane indiene, afine. Nu te astepta la rezultate rapide, caci tratamentul este unul de durata. Foloseste crema dimineata si seara, aplicand-o prin tamponare usoara cu degetele, din coltul intern spre coltul extern al ochilor.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ