7 zodii greu de iubit

| 10 sep, 08:52

Potrivit astrelor, există câteva semne zodiacale care se dovedesc a fi foarte greu de iubit. Cu niciun chip nu le vei ajunge ușor la inimă și cu greu îi vei impresiona. Trebuie să depui eforturi considerabile, dar la sfârșit îți vei da seama că nu ai luat decizia greșită și că a meritat orice strădanie. Descoperă în articol ce zodii sunt recunoscute pentru faptul că acceptă greu dovezile de afecțiune!

Iată zodiile greu de iubit!

Leu

Este bine cunoscut faptul că Leul are o personalitate puternică, dinamică și captivantă, cu care vei ține cu greu pasul. Siguranța de sine și independența fac din Leu o zodie pentru care trebui să depui mari eforturi de cucerire. Tot ceea ce își dorește este să aibă alături o persoană cu aceleași caracteristici și care să gândească la fel ca el de fiecare dată. Cu așa pretenții, nu este de mirare că îi va fi foarte greu să își găsească jumătatea.

Dacă te întâlnești cu un Leu și ai observat că nu există o conexiune profundă între voi, atunci este mai bine să te îndepărtezi. Nicio relație nu va funcționa dacă între cei doi nu se consolidează o legătură puternică.

Capricorn

Nativul zodiei Capricorn se concentrează întotdeauna doar pe muncă. Se lasă complet absorbit de aceasta și nu este deschis spre a avea o relație de dragoste sinceră, în care să se implice. Ține cont doar de interesul financiar, și puține femei reușesc să suporte această atitudine. Are tendința de a fi tot timpul practic și de a analiza întotdeauna fiecare situație amănunțit, ceea ce a îl împiedică să vadă importanța unei relații. Dar e un partener loial și stabil, chiar dacă atât de greu de iubit.

Gemeni

Se știe despre nativul zodiei Gemeni că îi lipsește puterea de decizie și stăpânirea emoțională. Îi este greu să comunice, iar celălalt va trebui să aibă o răbdare de fier pentru a afla ceva de la el. Înclinat fiind spre personalități duale, Geamănul se va confrunta cu situații din care nu va ști cum să iasă. Cu toate acestea, are o inteligență foarte dezvoltată, chiar dacă se îndepărtează uneori de realitate, pentru a trăi în propria lume. Îți va fi greu să câștigi iubirea unui Geamăn, așa că ai grijă care sunt armele cu care pornești la drum.

Mai multe pe Divahair.ro.

Tag-uri: zodii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ