A apărut o nouă ipoteză în cazul prinderii lui Hayssam: A fost preluat dintr-o închisoare din Irak

| 24 iul, 2013

Modul în care Omar Hayssam a ajuns în ţară este un mister, chiar dacă de la preluarea acestuia de către autorităţile române au trecut şase zile. Vocea Rusiei vine cu o nouă ipoteză în cazul prinderii lui Hayssam.

O nouă variantă a apărut în privinţa modului în care Omar Hayssam, condamnat la închisoare pentru terorism, după ce a fost implicat în răpirea a trei jurnalişti români în Irak, în 2005, a ajuns în custodia autorităţilor române. Potrivit Vocea Rusiei, Hayssam a fost preluat dintr-o închisoare din Irak.

"Siria nu are nicio legătură cu persoana şi soarta acestui terorist. Din informaţiile pe care le am, el era ţinut la o închisoare din Irak şi de acolo a fost transferat în România", a declarat Ahmed Daua, directorul agenţiei de presă de stat din Siria, pentru Vocea Rusiei.

Totuşi, această informaţie era necunoscută de un general din cadrul forţelor armate siriene, citat de Vocea Rusiei. "Suntem întotdeauna deschişi să cooperăm cu alte state în domeniul luptei cu terorismul. Dacă o asemenea predare ar fi avut loc, am fi ştiut despre acest lucru. În cazul teroristului român nu am o asemenea informaţie. Am aflat de la dumneavoastră despre existenţa lui Omar Hayssam", a afirmat generalul Hasan Hasan.

Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române, vineri dimineaţă, anunţa purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, precizând ulterior că acesta se află în arestul Poliţiei, fiind predat poliţiştilor la ora 6.40. În cursul zilei de marţi, Hayssam a fost transferat la Penitenciarul Rahova.

 

 

 

 

Tag-uri: Omar Hayssam
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ