A doua organizație județeană PSD se opune deciziei de excludere a lui Neacșu și Țuțuianu din partid

| 08 noi, 10:16

PSD Ialomița urmează exemplul filialei din Dâmbovița, care a semnat o declarație de susținere pentru președintele de organizație Adrian Țuțuianu, și acordă un vot de încredere lui Marian Neacșu, liderul județean de partid. Cei doi au fost excluși din PSD la începutul acestei săptămâni, după conflictul cu Liviu Dragnea.

„Echipa PSD Ialomița rămâne unită! Președintele organizației județene, Marian Neacșu, a primit în ședința Comitetului Executiv lărgit al PSD Ialomița votul de încredere al tuturor membrilor. De asemenea, a fost adoptată o Rezoluție prin care parlamentarii, primarii, consilierii județeni, consilierii municipali și președinții organizațiilor locale PSD din județul Ialomița îl susțin fără rezerve pe președintele PSD Ialomița, Marian Neacșu și se solidarizează cu toți colegii din organizația PSD Dâmbovița”, se arată într-un comunicat la filialei PSD Ialomița.

 

Membrii județeni au adoptat următoarea rezoluție:

 

„Subsemnații, membrii Comitetului Executiv lărgit al P.S.D. Ialomița: parlamentari, primari, consilieri județeni, consilieri municipali și președinți ai organizațiilor locale P.S.D. din județul Ialomița, întruniți astăzi, 7 noiembrie 2018, văzând hotărârile Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat (C.Ex.) adoptate luni, 5 noiembrie, în spiritul valorilor fundamentale ale social-democrației, adoptăm și semnăm prezenta rezoluție:

 

1. Considerăm că hotărârile C.Ex. privind excluderea domnilor Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu sunt neîntemeiate și abuzive;

 

2. Avem încredere în deciziile domnului Marian Neacșu și îl susținem fără rezerve.

 

Articolul integral pe DIGI24

 

 

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ