A renunțat la fustă pentru panataloni: Carmen Iohannis a mers îmbrăcată în SUA la fel ca la precdenta vizită oficială

| 31 mar, 10:41

Președintele Klaus Iohannis și prima doamnă au ajuns în Statele Unite, acolo unde Barack Obama organizează joi un dineu oficial pentru liderii mondiali care iau parte la Summitul pentru securitatea nucleară.

Cei doi au ajuns deja în Washington, unde se vor întâlni și cu ceilalți șefi de stat invitați de liderul american.

La coborârea din avion, prima doamnă a afișat o ținută office.

Îmbrăcată cu pantaloni de culoare roz pudrat, sacou în aceeași nuanță, Carmen Iohannis a asortat și o pereche de pantofi în același ton. Geanta, evident, și ea tot roz.

Carmen Iohannis pare încântată de acest gen de vestimentație, ținând cont că și în cadrul vizitei oficale în SUA din septembrie 2015, a avut o ținută aproximativ la fel. Pantalonii în același ton și geaca roz par a fi în topul preferințelor sale.

Prima Doamnă este recunoscută pentru modul în care alege ținutele. Ea a fost criticată în mai multe rânduri, după ce a apărut îmbrăcată cu o fustă scurtă la Mormântul Sfânt și cu părul descoperit.

Tot în cadrul vizitei în Israel, soția președintelui s-a fotografiat într-o vestimentaţie ieşită din comun.

În imagine, Carmen Iohannis apare zâmbitoare, îmbrăcată într-un deux pieces, la care a accesorizat o pereche de şlapi și o geantă de lux.

După ce a fost criticată în neumărate rânduri pentru ținutele sale necorespunzătoare protocoalelor la care a participat în calitate de Primă Doamnă, aceasta pare să se fi conformat standardelor la întâlnirea cu patriarhul grec ortodox Teofil.

Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie care "aproape" i-a acoperit genunchii și brațele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ