ACCIDENT AVIATIC în Bacău: un avion s-a lovit de un stâlp de telefonie

| 03 apr, 10:12

Un bărbat de 38 de ani, ce pilota un avion de agrement ultrauşor, a scăpat teafăr dintr-un mic accident aviatic, după ce aparatul de zbor s-a lovit de un stâlp de telefonie, în timpul unei aterizări forţate efectuate joi noaptea pe un drum forestier din satul băcăuan Bălăneasa, comuna Livezi, la circa 20 de km de municipiul Oneşti, potrivit Agerpres.

"Avionul a ajuns cu bine la sol, dar din cauza denivelărilor de pe drumul forestier s-a dezechilibrat, a lovit cu una din aripi un stâlp din lemn şi s-a răsturnat. Pilotul, din Piatra Neamţ, a afirmat că a avut probleme în timpul zborului ca urmare a unei rafale puternice de vânt", a declarat primarul comunei Livezi, Gioni Crăciun.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, cpt. Andrei Grecu, nu a fost necesară intervenţia pompierilor sosiţi la faţa locului, după un apel la 112, pentru că "avionul nu a luat foc şi nici nu a fost necesară descarcerarea pilotului".

Citeste si: VIDEO: Avion RUPT şi clipe de SPAIMĂ pentru pasagerii unei aeronave AIR CANADA

Pilotul a refuzat efectuarea unui control medical la Spitalul din Oneşti şi a rămas lângă aparatul de zbor, ce nu mai poate fi utilizat ca urmare a avariei cauzate de lovirea stâlpului de telefonie.

O comisie de specialişti a demarat, vineri, o anchetă pentru a stabili cauzele aterizării forţate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ