Accident grav cu 10 victime, noaptea tecută, în Satu Mare

| 28 iun, 20:35

Accident cu zece victime, noaptea trecută, în Satu Mare. Un microbuz care ducea mai mulți muncitori la serviciu s-a ciocnit violent cu o mașină de teren și cu un alt autoturism. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

UPDATE: Tânăra care a provocat accidentul grav de pe DN 19, dintre Botiz și Ciuperceni, era beată, potrivit IPJ Satu Mare, scrie realitateadesatumare.net.

Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Cadina Tinca, "Tânăra, în vârstă de 25 de ani, care a provocat accidentul grav de pe DN 19, dintre Botiz și Ciuperceni, avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat. Aflată la volanul unui autoturism de teren marca Hyundai, a intrat în coliziunea cu un autoturism Dacia MCV, aflat în fața sa, condus tot de o femeie, de 50 de ani. Autoturismul Dacia a fost proiectat într-un microbuz, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani. Autoturismul Dacia a ajuns în șanț, răsturnat, în timp ce microbuzul a ajuns în șanțul din dreapta direcției de mers. Șoferul microbuzului a rămas încarcerat, fiind rănit grav. Celelalte persoane sunt în afara oricărui pericol. În Hyundai se afla doar o persoană, în Dacia MCV se aflau trei persoane, iar în microbuz călătoreau șase persoane".

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 19, în localitatea Ciuperceni. Zece oameni au fost răniți, dintre care doi foarte grav, după ce mașinile cu care se deplasau s-au izbit unele de altele.

Una dintre victime a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Răniții au fost transportați la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului din Satu Mare.

Din primele investigații făcute la fața locului a reieșit că printre posibilele cauze de producere a accidentului ar fi fost vizibilitatea redusă și carosabilul umed.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ