Actorul Florin Zamfirescu, purtător de cuvânt al Partidului România Mare

| 26 aug, 11:00

Actorul Florin Zamfirescu este noul purtător de cuvânt al PRM, el alăturându-se acestei formaţiuni din dorinţa de a se implica activ în viaţa politică din România şi din nevoia de a transmite "un apel la normalitate", potrivit unui comunicat al formaţiunii transmis joi.


'Nu aş fi intrat în dispute politice, dar nu se mai poate! Am decis să mă implic în politică pentru că mesajul pe care simt nevoia să-l transmit este un apel la normalitate. Noi trăim într-o anormalitate permanentă şi cred că majoritatea populaţiei României stă într-o atitudine dezamăgită, aşteptând să se întâmple ceva ca să poată ieşi din amorţeală', a declarat Florin Zamfirescu, în noua sa calitate de purtător de cuvânt al PRM. 

'Noi trebuie să oferim încredere celor 50% de nevotanţi care stau acasă şi care nu mai doresc să facă efortul de a alege', a adăugat el, conform comunicatului PRM. 

În opinia reprezentantului PRM, cei care sunt dezamăgiţi de guvernările anterioare vor avea posibilitatea la alegerile parlamentare din acest an să aibă o alternativă reală la actuala clasă politică. 

'Şansa noastră este masa de votanţi adormiţi. Asta este efortul care trebuie să-l facem. Şi din acest motiv mă angajez să transmit mai departe, să conving oamenii de forţa fabulosă pe care o au, doar votând. Vă daţi seama că efortul este minim: doar un vot!', a afirmat Zamfirescu. 

Potrivit comunicatului menţionat, El a făcut apel la spiritul naţionalist şi al mesajului patriotic pe care, de-a lungul timpului, Partidul Romania Mare l-a susţinut prin preşedintele Corneliu Vadim Tudor. 

'Ne ferim cu toţii de termenul 'naţionalist'. Păi ei ne obligă să gândim aşa! Ne bagă pe o direcţie în care să ne simţim vinovaţi că ne iubim ţara, că ne iubim parinţii, că ne iubim cimitirul, că ne iubim bunicii şi tradiţiile. Suntem patrioţi, toţi cei care gândim aşa', a mai afirmat Florin Zamfirescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ