Adolescentă ucisă cu 13 lovituri de cuțit în Botoșani

| 26 apr, 10:08

Crimă oribilă în Botoșani. O adolescentă de 18 ani a fost găsită moartă la marginea orașului. Fata a fost înjunghiată de 13 ori. Era pe jumătate dezbrăcată și nu avea niciun act asupra ei. Poliția a prins un suspect în aceast caz. Este vorba despre un băiat de 16 ani.

Adolescenta a fost descoperită de un bărbat care ieșise să-și plimbe câinele în zona de agrement de la Pacea. Omul a văzut cadavrul și a sunat imediat la 112.

La locul indicat au ajuns mai multe maşini de Poliţie, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul. Ei au examinat trupul fetei și au găsit peste zece plăgi înjunghiate.

Tânăra nu avea nici un document asupra ei, nici măcar un telefon, așa că anchetatorii nu au putut să o identifice pe loc.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. Există indicii potrivit cărora adolescenta ar fi fost ucisă în altă parte și adusă apoi în păduricea de la Pacea.

Tag-uri: crima, crima Botosani
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ