Adrian Mutu, condamnat la închisoare în Italia

| 26 oct, 18:48

Adrian Mutu a fost condamnat la 14 luni de închisoare cu suspendare, de un tribunal din Florenţa, pentru altercaţia dintr-un bar, cu un chelner kosovar, transmite RomaniaTV.net.

Adrian Mutu evolua la Fiorentina în octombrie 2010, când l-a bătut într-un bar pe ospătarul kosovat Berat Racaj, într-un local din Florenţa. Cotidianul La Nazione scrie că justiţia italiană s-a pronunţat în acest caz, în care fotbalistul român era acuzat de agresiune, iar Mutu primit o condamnare de 14 luni de închisoare, cu suspendare. Totodată, fotbalistul a fost condamnat şi la plata a 15.000 de euro.

Unul dintre managerii clubului Full Up, din Florenţa, localul unde a avut loc altercaţia dintre Adrian Mutu şi ospătarul kosovar Berat Racaj spune că fotbalistul român l-a lovit cu pumnul, apoi cu piciorul pe angajatul său, după care a plecat la bordul maşinii sale. "Altercaţia a avut loc între Mutu şi un angajat de-al nostru. Adrian l-a lovit cu pumnul în nas, şi apoi cu piciorul, în momentul în care băiatul era la pămînt. Imediat după aceeea, jucătorul a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat la bordul maşinii sale albe", a comentat Gianluca Scola pentru Sky Sport.

După ce a fost bătut, ospătarul kosovar Berat Racaj a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare. În urmă cu trei ani şi jumătate, un apropiat al lui Mutu dezvăluiua că românul şi chelnerul ajunseseră la o înţelegere. "De fapt, cei doi au picat la pace pentru o sumă mult mai «subţire», ca să nu zic derizorie. 2.000 de euro au fost de ajuns. Din câte ştiu eu, Racaj a folosit 800 de euro pentru operaţia estetică, să-şi îndrepte nasul, iar restul i-a băgat în buzunar. A zis şi «sărut mâna!» pe praful ăsta!", spunea prietenul lui Mutu.

Adrian Mutu evoluează în prezent în India, la formaţia Pune City.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 oct, 23:34
mariana
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ