Adrian Năstase: USL se află în perioada căsătoriei din interes

| 25 sep, 2013

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, miercuri, că USL parcurge perioada 'căsătoriei din interes', lucru firesc, în opinia sa, având în vedere faptul că formaţiunile care alcătuiesc Uniunea sunt partide cu ideologii şi interese diferite.

'A fost o perioadă firească de căsătorie, să spunem din dragoste. Acum este o căsătorie din interes, o căsătorie bazată pe interese, cum este şi firesc în politică. Ea a avut o dimensiune, să spunem, cu componentă personală mai accentuată într-o relaţie directă, dar este firesc, interesele sunt divergente. E vorba de partide cu ideologii diferite, cu interese diferite din punctul de vedere al calendarului politic', a afirmat Năstase, la o dezbatere organizată de Fundaţia Europeană Titulescu, întrebat de jurnalişti dacă protocolul USL ar putea fi rupt în viitorul apropiat.

Adrian Năstase s-a referit şi la schimburile de replici recente dintre liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, fără să comenteze punctual.

'Formate de genul acesta nu au ce să caute în discuţia publică în general şi în niciun caz nu trebuie folosite în relaţiile între lideri din coaliţie.', a mai spus Adrian Năstase.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ