Adrian Streinu-Cercel, anunțn de ultimă oră:”Circa 22% din pacienții care se prezintă la spital au COVID-19!”

| 18 mai, 17:52

Managerul Institutului „Matei Balș” din Capitală, Adrian Streinu-Cercel, a spus, luni, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, că aproximativ 22% dintre pacienții care se merg la spital și sunt testați sunt infectați cu noul coronavirus, anunță MEDIAFAX.

„Circa 22% din pacienții care se prezintă (la spital - n.red.) sunt pozitivi. (...) Orice cercetare e benefică. E bine să se facă cercetări. Lumea nu trebuie să uite că acest virus e în circultație pe teritoriul României. Nu trebuie să ne relaxăm în fața virusului. Tot ce am învățat până acum trebuie să aplicăm în continuare. Masca e cea care va face diferența, apa și săpunul sunt cele care vor face diferența”, a spus, luni, Adrian Streinu Cercel, la „Marius Tucă Show”.

Conform sursei citate, „România a acționat cu precauție”.
„România a făcut lucruri foarte bune. Nu s-a jucat cu termenii. România nu și-a permis să se joace cu termenii. România a acționat ca un tot. Populația a înțeles de la început că e la risc. Fără populație nu am fi ajuns aici. Mai facem noi mici scăpări, dar, în general, România s-a comportat foarte bine. Au intervenit și autoritatile. Starea de urgență a fost pusă la punct. Mă uit la datele oficiale de azi. Italia, 145 de decese, Spania, 87 de decese, Franța, 483 de decese, (...) România,16 decese. E un lucru bun”, a mai spus managerului Institutului „Matei Balș”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ