Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, excluși din PSD, cu votul a 53 de sociali-democrați din CEx

| 05 noi, 16:37

Comitetul Executiv al PSD a decis excluderea din partid a secretarului general Marian Neacșu și a vicepreședintelui Adrian Țuțuianu. „Decizia de azi nu face altceva decât să arate că în PSD e sancționat delictul de opinie”, a spus Țuțuianu, care a anunțat că va contesta decizia.

16:42 Paul Stănescu le-a luat apărarea lui Țuțuianu și Neacșu: „Este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o PSD”

16:36 Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu au declarat că în CEx s-a votat pentru excluderea lor din partid.

14.30 Urmează în CEX propunerile de sancționarea pentru șeful Călărași, Ciprian Pandea și Ion Mocioalcă de la Caraș Severin. Pentru excluderi și sancțiuni este nevoie de votul a două treimi dintre membrii CEX. Cum în Comitetul Exectiv sunt 68 de membrii, 46 de voturi sunt necesare pentru excludere lui Țuțuianu și Neacșu și sancționarea lui Pandea și Mocioalcă. 

14.05 Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au vorbit în ședința CEX. În apărarea celor doi social-democrați a vorbit liderul PSD, Buzău Dumitru Buzatu și președintele organizației PSD Brăila, Mihai Tudose.

13.24 În ședință s-a propus excluderea lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu. Nu s-a dat încă un vot. Marian Oprișan a fost cel care a propus excluderea.Alături de Oprișan, Gabriel Zetea, șeful organizației Maramureș și  Ionel Arsene de la Neamț au susținut în CEX excluderea lui celor doi social-democrați.
Articolul integral pe HOTNEWS

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ