Afacerile imobilare il doboara pe Gica Popescu! Firmele fostului mare fotbalist au datorii uriase!

| 29 iun, 21:22

Conform datelor de la Ministerul de Finante, afacerile imobilare il doboara pe Gica Popescu.

Potrivit rezultatelor financiare, afacerile imobilare il doboara pe Gica Popescu. Fostul mare fotbalist controleaza doua firme de dezvoltare imobiliara, G.L.P. Project SRL si GP Holding Invest SRL care, conform Ministerului de Finante, aveau, la finalul lui 2017, datorii uriase, de 32.963.468 de lei, respectiv de 38.332.298 de lei. In total, restantele firmelor lui Popescu sunt de 71.295.766 de lei, adica 15,5 milioane de euro! WOWbiz.ro a dezvaluit ca Popescu va investi intr-un ansamblu rezidential ce va fi ridicat pe un teren din apropierea Primariei Sectorului 1, fiind posibil ca datoriile firmelor sa fie la furnizorii de materiale de constructii.

Afacerile imobilare il doboara pe Gica Popescu. Pierderile s-au adunat de-a lungul anilor

De-a lungul anilor, firmele au avut perioade fara cifra de afaceri, dar pierderile s-au adunat. „Una dintre firmele sale de dezvoltare imobiliară, de exemplu, G.L.P. Project SRL, a reuşit să acumuleze, în perioada 2005-2016, pierderi de peste 16,81 milioane de lei. O altă firmă de dezvoltare imobiliară a sa, GP Holding Invest, a avut aceeaşi soartă. În perioada 2005-2016, potrivit datelor financiare, a raportat o pierdere totală de 27,92 milioane lei, în condiţiile în care cifra de afaceri a fost de numai 1,23 milioane lei”, a dezvaluit „Romania libera”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ