Ai sânii lăsaţi? Dacă FACI ASTA acasă timp de 30 de zile, îţi vei RIDICA sânii FĂRĂ operaţie estetică

| 19 iun, 16:52

Sanii sunt formati din tesut adipos, glande si colagen. Pe masura ce trece timpul, glandele si colagenul scad, iar locul lor e luat de grasime. Asta nu iti va modifica neaparat dimensiunea sutienului, dar atractia gravitationala isi va face simtita prezenta, iar sanii se vor lasa.

Iată un set de exercitii care pot fi efectuate cu usurinta acasa:

1. Strângeţi la pipet o minge

- se executa de pe un scaun, stand cu spatele drept. Tinand mainile paralele cu solul, indepartati mingea si apropiati-o de corp, mentinand o presiune constanta asupra ei (asa cum se observa in imagine) 

- 3 serii a 10 repetari

2. Flotari

- daca nu puteti sa faceti flotarile la podea, puteti sa le faceti si la zid, efecutul va fi acelasi 

- 3 serii a 10 repetari

3. Tracţiuni la banca

- stand cu spatele pe banca, incercati sa impingeti in sus greutatile (nu trebuie sa incepeti cu o greutate mai mare de 1-2 kg) 

- 3 serii a 10 repetari

4. Extensii din pozitia culcat

- din aceeasi pozitie ca la exercitiul anterior, numai ca nu va mai trebuie o banca, incercati sa intindeti mainile in exterior si sa le apropiati chiar deasupra pieptului ( de asemenea, nu trebuie sa incepeti cu o greutate mai mare de 1-2 kg) 

- 3 serii a 10 repetari

Executand aceste exercitii de 3 ori pe saptamana,  in maximum 30 de zile veti observa diferenta!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 iun, 14:36
sorin
Bani extra, cu un sistem revolutionar!
Bani extra, cu un sistem revolutionar! Poti sa fii deschis pentru o clipa si si sa descoperi in premiera un program care cu adevarat si in modul cel mai serios iti aduce bani? Eu sunt aici sa te ajut din toate puterile! Incepe imediat! Totul este verificat si functioneaza perfect! Oricand vrei mai multe detalii, cauta-ma la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ