Airbus şi-a îmbuntăţit estimările de vânzări pentru 2013

| 30 mai, 2013

Constructorul aeronautic european Airbus estimează că va vinde peste 800 de avioane în acest an, cu 100 de unităţi mai mult decât prognoza anterior, a spus directorul general de la EADS, Tom Enders.

În primele patru luni ale acestui an, Airbus a primit comenzi pentru 514 de aparate, iar compania a început anul cu obiectivul de a vinde 700 de avioane în 2013.

"Estimez că în 2013 Airbus va primi comenzi pentru peste 800 de aparate", a declarat Tom Enders, citat de Agerpres. Enders a mai spus că primul zbor al aparatului Airbus A350 va avea loc în săptămânile următoare. 

Anul trecut, Airbus a pierdut titlul de cel mai mari constructor aerian din lume, în faţa rivalului american Boeing, atât în termeni de comenzi cât şi de avioane livrate. Luna trecută, însă, Airbus a încheiat cel mai mare contract din istoria industriei aeronautice, o comandă pentru 234 de aparate A320 venită din partea companiei Lion, a cărei valoare este de 18,4 miliarde de euro

Tag-uri: a320, Airbus, avioane, boeing
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ