ALDE dă în clocot! Tăriceanu riscă să fie înlăturat

| 03 sep, 09:31

ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, riscă să se scindeze ca urmare a ieșirii de la guvernare și oficializării relației cu Pro România și Victor Ponta. Potrivit unor surse, unii lideri ai formațiunii ar dori un Congres extraordinar, cu scopul precis de a-l debarca pe Tăriceanu.

Potrivit Digi 24, încă înainte de apariția propunerii PSD ca Teodor Meleșcanu să preia șefia Senatului, grupul ALDE de la Camera Deputaților a încercat să-și debarce liderul, pe Varujan Vosganian. Motivul a fost alianța cu partidul lui Victor Ponta.

Oamenii lui Tăriceanu au blocat, însă, puciul. Adică au părăsit sala de ședință și astfel nu a mai fost cvorum. Aceleași surse arată că cel puțin nouă deputați ALDE ar fi votat pentru debarcarea lui Vosganian.

O variantă de succesor la șefia partidului ar fi Daniel Zamfir, ceea ce sugerează că acesta ar fi în tabăra anti-Tăriceanu.

Zamfir a postat, luni, pe Facebook, un mesaj dur la adresa celor care au girat alianța cu Pro România.

Tag-uri: alde, tariceanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ