Alegerea caruciorului perfect – atunci cand si bebe, dar si parintii sunt importanti

| 22 mai, 16:01

Pentru o viitoare mamica stresul incepe cu adevarat atunci cand incep sa vada gama larga de carucioare pentru copii care exista. Ce sa alegi si de ce? Sa alegi dintre modelele de carucioare pentru copii sport sau de carucioare pentru copii 3 in 1, 2 in 1?

E destul de dificil, mai ales ca nu doar bugetul trebuie sa fie gandit foarte bine, ci viitorii parinti iau in vedere confortul si siguranta micutului care urmeaza sa vina pe lume si sa descopere lumea la plimbare cu acestia.
Cu atatea modele de carucioare pentru copii, e usor sa crezi ca nu vei gasi niciodata ceea ce iti doresti si e sentimentul pe care il au majoritatea parintilor, mai ales daca ei se afla la primul copil si deci nu stiu ce ar trebui sa cumpere.

Exista o multime de carucioare pentru copii interesante si colorate, dar nu acest aspect ar trebui sa primeze in achizitionarea unuia. Aproape toate modelele de carucioare pentru copii care se afla pe piata ofera confort si siguranta lui bebe, astfel ca e important ca ele sa indeplineasca si necesitatile parintilor, pentru ca ei vor fi cei care se vor ocupa de transportarea lor din casa in lift, din lift in parc, din lift in masina, in functie de activitatea din respectiva zi.
Iata lucrurile pe care parintii ar trebui sa le ia in considerare atunci cand se uita dupa diferite modele de carucioare pentru copii:

●     Greutatea si stabilitatea: daca parintii stau la bloc, e important ca el sa fie cat mai usor. Mai ales daca mamica urmeaza sa il scoata pe bebe la plimbare, ii va fi greu de tot sa se descurce cu un carucior foarte greu. Stabilitatea e si ea importanta pentru deplasarile cu mijloacele de transport in comun, astfel ca un sistem de franare pe toate rotile este recomandat pentru parinti.

●     Manevrabilitatea: aici vorbim despre cat de usor se poate plia si cat spatiu ocupa in apartamentul si asa plin de produse pentru bebe. Trebuie luat in considerare daca el va incapea in lift, in portbagaj, in spatiul de depozitare.

●     Materialele din care sunt realizate respectivele carucioare pentru copii: textilele ar trebui sa fie detasabile, pentru a le putea curata usor. Micutii fac o mizerie de nedescris cand sunt mici si trebuie curatat caruciorul pentru ca el sa se dezvolte intr-un mediu curat, unde nu risca sa se imbolnaveasca din cauza bacteriilor.

●     Cosul de cumparaturi: e foarte important, pentru ca acolo poti sa pui biberoanele, scutecele si o paturica in cazul in care, pe seara, se face racoare si bebe trebuie sa fie ferit.

Sa alegi din multitudinea de modele de carucioare pentru copii nu este usor. Trebuie ca parintii sa ia in considerare o multime de aspecte, atat pentru bebe, cat si pentru ei. La Noriel, puteti descoperi o multime de carucioare pentru copii, fie ca vorbim aici despre carucioare 3 in 1, carucioare 2 in 1 sau carucioare gemeni, pentru aceia care au o bucurie dubla. Toate, la preturi accesibile. Iar transportul lor e gratuit oriunde in tara, la comenzi de minimum 150 RON.
Trebuie numai sa descoperi ofertele!

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ