ALEGERI BUCURESTI 2020. Tăriceanu vrea dărâmarea gardurilor din jurul Palatului Cotroceni şi al Parlamentului

| 25 aug, 16:53

ALEGERI BUCURESTI 2020. Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la Primăria Capitalei, doreşte să dărâme gardurile care împrejmuiesc parcurile de la Palatul Cotroceni şi Palatul Parlamentului pentru a crea coridoare de verdeaţă pe care bucureştenii se pot plimba.

Tăriceanu are de gând să se creeze un traseu care să înceapă la Grădina Botanică, să continue prin parcul Palatului Cotroceni spre parcul Palatului Parlamentului, de unde să continue spre Parcul Carol, Parcul Tineretului și Delta Văcărești.

Candidatul ALDE la Primăria Municipiului Bucureşti vrea să amenajeze Delta Văcărești, pentru a fi transformată într-un parc urban, cu atât mai mult cu găzduiește specii protejate de plante și animale, potrivit RomâniaTV.net.

De asemenea, Tăriceanu îşi propune ca orice copac tăiat să fie înlocuit prin plantarea a doi copaci în același cartier. Fostul premier are în plan să schimbe şi sistemul de colectare a gunoiului menajer şi propune colectarea selectivă pe zile.

Citeşte şi Călin Popescu Tăriceanu, despre aglomerația din București: ”Românii sunt îndrăgostiți de mașina lor”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ