ALEGERI LOCALE 2020. Traian Băsescu: "Cred că Nicuşor Dan va ajunge primar"

| 23 sep, 13:27

Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, se aşteaptă ca contracandidatul său susţinut de USR Plus şi PNL, Nicuşor Dan, să fie câştigătorul pentru fotoliul de primar al Bucureştiului.

"Dacă trebuie căutat un vinovat să se ducă la Orban și Barna și să-i întrebe de ce au refuzat în alianță un partid care are în București 10%. De la instalarea Guvernului înțelegerea a fost că la București vom participa într-o alianță care să-l susțină pe Nicușor Dan. Cu 7 zile înainte ne-au anunțat că nu mai vor. Pur și simplu a fost o respingere seacă, nu mai intrați în alianță. În condițiile în care noi i-am salvat după de la moțiunea de cenzură. Ieri când s-a pus problema 40%, PMP nu a fost de acord. Am fost partener loial.

Acum să ne ceară să umblăm la ușile lui Nicușor, avem o traistă cu voturi, ia-le? Cred că Nicușor va ajunge primar", a declarat Traian Băsescu, miercuri, pentru Hotnews.ro.

Întrebat privind acuzaţiile de susţinere a actualului primar al Capitalei, Gabriela Firea, Traian Băsescu a răspuns: "Mi-a terfelit fiica. Credeți că o pot ierta vreodată pentru asta? Dacă va fi aleasă din nou Firea, Orban și Barna sunt responsabili".

Citeşte şi ALEGERI LOCALE 2020. Traian Băsescu: Nicuşor Dan dacă va câştiga, o va face la muchie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ