ALEGERI LOCALE 27 SEPTEMBRIE: Ce cote de pariuri au principalii candidaţi la Primăria Capitalei

| 15 sep, 14:26

Nicușor Dan este favorit la toate casele de pariuri online care afișează cote pentru poziția cea mai râvnită din administrația orașului București, în timp ce actualul primar, Gabriela Firea, ar ocupa poziția secundă.

Într-o analiză realizată de echipa gnttips.ro, website de analiză dedicat pariurilor online, Nicușor Dan este prezentat cu cote de 1.44 până la 1.60 la 3 case de pariuri online ce au listat acest subiect - Betano, Unibet și betfair. Spre exemplu, la o cotă medie de aprox. 1.50, un parior care plasează un bilet la pariuri online pe acest pronostic cu suma de 100 de lei poate primi înapoi 150 de lei, dacă Nicușor Dan este validat pe prima poziție în urma voturilor de la alegerile locale din această toamnă.

Analiștii caselor de pariuri o văd pe Gabriela Firea principala adversară a lui Nicușor Dan, dar cu șanse mai puține de a-și păstra poziția de primar. Astfel, cota sa la pariuri online pentru câștigarea alegerilor locale este de 2.25 la Betano, 2.30 la Unibet și 2.38 la betfair. Un bilet plasat cu suma de 100 de lei va returna aproximativ 230 de lei la un astfel de pariu, dacă acesta se dovedește a fi câștigător.

La mare distanță este situat în șansele ilustrate de cotele la pariuri Traian Băsescu. Acesta are cota de la 10.00 până la 13.00, în funcție de agenție. Urmează Ioan Sîrbu (cote 30.00 - 51.00) și Călin Popescu-Tăriceanu (cote 100.00 - 101.00). Așadar, cine pariază pe acest ultim nume menționat, poate câștiga de 100 de ori suma plasată, dacă pronosticul se va adeveri. Cu cât cota este mai mare, cu atât casele de pariuri înseamnă că socotesc mai puțin probabil respectivul verdict. Cei care vor să parieze vor observa că toate aceste cote variază în funcție mai ales de sumele plasate. Spre exemplu, dacă multe persoane vor paria pe victoria lui Nicușor Dan, cota acestuia va deveni și mai mică. La fel se întâmplă și în cazul celorlalți candidați.

"Mereu este bine să urmarești și cotele la pariuri, pentru că aici casele de pariuri nu au niciodată interese altfel decât strict economice: să judece cât mai atent posibil șansele fiecărui candidat, pentru a avea un impact cât mai redus pe plățile către câștigători. Oricând pot exista și surprize, în sport, precum și în politică. Pariurile pe evenimente politice reprezintă o formă de divertisment destinată exclusiv adulților", subliniază cei de la gnttips.ro.

Pe lângă favoriții la Primăria Capitalei, se poate paria online și pe favoriții la primăriile tuturor primăriilor de sector din București. La sectorul 1, Clotilde Armand are cotă 1.35, iar Daniel Tudorache 2.40. Ceilalți candidați sunt la mare distanță. Spre exemplu, Adriana Bahmuțeanu are cotă 200.00 pentru a câștiga fotoliul de primar de sector.

La sectorul 2, lupta pare să se dea între Dan Cristian Popescu - cotă 1.50, Radu Mihaiu - cotă 2.50 și Neculai Onțanu - cotă 4.00.

La sectorul 3, primii 3 candidați după cote sunt Robert Negoiță (1.10), Adrian Moraru (5.00) și Aurelian Bădulescu (10.00).

Nici la sectorul 4 nu pare o luptă strânsă, judecând după cotele la pariuri: Daniel Băluță este marele favorit (1.10), urmat de Simona Spătaru (5.00).

Primarul sectorului 5 pare să fie unul dintre Daniel Florea (1.75 cotă) și Cristian Băcanu (2.35). Șanse mai mici ar avea Marian Vanghelie (5.00) și Cristian Popescu Piedone (10.00).

Cele mai apropiate cote sunt la sectorul 6. Aici Gabriel Mutu și Ciprian Ciucu au amâdoi cotă 1.90. Urmează Ștefan Florescu - cotă 6.00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 sep, 22:54
Maria Günther
Despre noapte, despre zi... Despre ce ar fi putut fi macar dupa anul 2 000...
Așa e-n țara jucată la barbut!
Când arde ce a mai rămas din ea își mai ștanțează încă un atribut...
Fac și pariuri în așteptarea ăluia care ultimul cui îl are de bătut!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ