ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Dan Diaconescu vrea ca presa să fie prima putere în stat

| 23 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Candidatul la preşedinţie din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), Dan Diaconescu, a declarat joi, în cadrul unei întâlniri cu alegătorii din Giurgiu, că vrea ca presa să devină prima putere în stat şi consideră că este timpul să fie şi un ziarist la putere în România.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. 'Din foarte multe motive aş ruga cetăţenii să voteze un reprezentant al presei, gândindu-se cât de mult bine le-a făcut presa în ultimii 25 de ani şi după ce am avut cizmar, hidrolog, geolog, procuror, marinar, meserii de altfel de toată stima, să avem şi un ziarist la Putere', a declarat Diaconescu.

El a adăugat că dacă la Putere va ajunge un reprezentant al mass-media, România poate fi salvată.

'Aş propune oricum poporului român să facă nişte monumente ziariştilor români pentru că fără ziarişti în România, de 25 de ani, probabil nici nu mai aveam ţară şi nu rămânea niciun ban în vistieria naţională. Şi aşa a fost acest jaf naţional, dar închipuiţi-vă ce ar fi fost fără presă, ciocoii ar fi furat enorm. De aceea, aş vrea ca presa, din a patra putere în stat, să devină întâia putere', a explicat candidatul PP-DD.

Diaconescu a mai spus că mass-media ar trebui pusă la adăpost în sensul că niciun ziar, radio sau post de televiziune să numai poată fi închise şi a spus că se aşteaptă la un rezultat mai bun în judeţul Giurgiu decât la alegerile locale, când PP-DD a obţinut aproape 30 de procente din voturile alegătorilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ