ALERTĂ: Amenințare cu BOMBĂ în Germania

| 15 mai, 08:49

O ameninţare cu bombă şi o geantă suspectă au determinat canalul german de televiziune ProSieben să oprească finala concursului naţional Next Topmodel şi să evacueze mii de persoane din locul unde avea loc evenimentul, transmite Reuters.

O femeie neidentificată a anunţat telefonic prezenţa unei bombe în jurul orei locale 21.00 (19.00 GMT), ceea ce i-a forţat pe organizatorii concursului să oprească evenimentul găzduit de SAP Arena din oraşul Mannheim (sud-vestul Germaniei) şi care era prezentat de modelul german Heidi Klum, a precizat poliţia germană.

Canalul ProSieben a scris pe contul său de Twitter: ''Ne pare rău. Nu vom mai transmite concursul de astăzi''.

''Din păcate, nu vom putea sărbători marea noastră finală aşa cum am fi dorit'', a anunţat, la rândul său, Heidi Klum pe contul său de Facebook, adăugând că în câteva zile va fi anunţată câştigătoarea concursului.

Poliţia germană a menţionat că cele 8.000-10.000 de persoane aflate în public au fost evacuate fără incidente şi că a deschis o anchetă pentru a elucida circumstanţele acestui caz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ