Alertă cu bombă de la Liceul "Ion Barbu" din Capitală. Nu a fost confirmată

|

Alerta cu bombă de la Liceul "Ion Barbu" din Capitală nu a fost confirmată, au anunțat, marți, oficiali ai Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Potrivit acestora, controlul pirotehnic s-a încheiat, constatându-se că apelul la 112 nu se confirmă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Marian Banu, a declarat pentru AGERPRES că toți elevii Liceului "Ion Barbu" sunt bine.

"Considerăm că alerta (n.r. — cu bombă) a fost falsă. Nu există niciun rănit, poliția va proceda la identificarea autorului telefonului. Nu excludem să fie vorba chiar de un elev al liceului", a spus Banu.

El a adăugat că Inspectoratul Școlar a fost informat de conducerea Liceului "Ion Barbu" despre un apel primit la unitatea de învățământ de la un bărbat care anunța că în liceu s-ar afla o bombă.

Banu a spus că a fost apelat Serviciul 112, la fața locului au venit membri ai Serviciului Pirotehnic, care au verificat întâi sala de sport, în care au fost evacuați cei aproximativ 700 de elevi, apoi au trecut la verificarea unității școlare.

Angajați ai Serviciului Pirotehnic din cadrul Poliției Române s-au deplasat marți după-amiază la Liceul "Ion Barbu" din Capitală, în urma unui apel la 112, care anunța o alertă cu bombă.

"Elevii și întreg personalul didactic care se aflau în liceu au fost evacuați, dar au rămas ghiozdanele și toate bagajele pentru a putea fi verificate de pirotehniști", au precizat sursele din IGPR.

Tag-uri: alerta, boma, liceu, poliţie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ