Alexandra Dulgheru și Irina Begu au fost eliminate în turul I la US OPEN 2015

| 01 sep, 21:08

Alexandra Dulgheru şi Irina Begu au fost eliminate, marţi, în turul I la US OPEN 2015, iar Simona Halep a trecut în turul al doilea.


Alexandra Dulgheru a fost învinsă de germanca Angelique Kerber cu scorul de 6-3, 6-1, marți, în runda inaugurală a turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, care are loc la arenele Flushing Meadows din New York.

Alexandra a fost aproape să înceapă cu un break, dar a irosit cele două puncte de ghem create pe serviciul adversarei în debutul meciului și Kerber a avut o serie excelentă de cinci jocuri consecutive câștigate. Dulgheru a reușit apoi o revenire, a luat trei ghemuri la rând, dar a ratat din nou două mingi de 4-5 și germanca, a 11-a favorită, a închis setul (39 minute), cu 6-3.

Setul secund a fost și mai scurt, Kerber impunându-se cu un sec 6-1 (27 minute).

Irina Begu, cap de serie numărul 28, a fost învinsă, marți, de belarusa Olga Govorțova, cu 6-1, 0-6, 7-6 (3), în runda inaugurală a turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, după ce a avut 5-2 în setul decisiv la arenele Flushing Meadows din New York.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ