Alexandru Rafila: ”Trendul ascendent al acestei infecţii continuă. Săptămâna viitoare, o nouă creştere spectaculoasă!”

| 27 ian, 20:22

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă, joi, că trendul ascendent al acestei infecţii continuă, până la finalul săptămânii fiind aşteptate 30.000 de cazuri zilnic. După o scădere în weekend, săptămâna viitoare este aşteptată ”o nouă creştere spectaculoasă”. ”Cifrele cu 4 în faţă nu sunt excluse”, afirmă ministrul.

 

”Trendul ascendent al acestei infecţii continuă, chiar dacă astăzi a fost o mică scădere aşteptată pentru că ieri am avut numărul maxim de cazuri după patru zile  libere, când, în mod evident, testarea a fost mai limitată şi aceste valori, în jurul a 30.000 de cazuri, probabil că vor fi înregistrate până sâmbătă, după care va urma o nouă scădere, undeva în jurul cifrei  de 15.000 - 18.000 de cazuri de cazuri pentru week-end”, a declarat, joi, în şedinţa de Guvern, Alexandru Rafila.
Ministrul afirmă că apoi va fi o nouă creştere spectaculoasă a numărului de cazuri.
”Apoi ne aşteptăm la o nouă creştere spectaculoasă. Cifrele cu 4 în faţă nu sunt excluse pentru această perioadă”, a adăugat Rafila.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ