Alianță electorală. Cristian Popescu Piedone susține candidatura primarului interimar al Capitalei

| 12 mai, 10:16

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, face precizări în legătură cu un clip electoral în care apare alături de fostul primar al sectorului 4: fostul primar al sectorului 4 îl susține pe el și nu invers, cum s-a vehiculat în presă.

Liberalul Răzvan Sava, candidat la primăria sectorului 4, a dezmințit, într-o postare pe Facebook, că PNL ar susține lista de consilieri ai PPUSL, partidul lui Cristian Popescu Piedone.

„Fac aici precizarea în numele meu şi al colegilor mei liberali: PNL susţine lista de consilieri a PNL pentru Consiliul Local şi nicio altă listă”, a scris Răzvan Sava.

„Domnul Cristian Popescu Piedone a decis să susţină candidatura mea pentru funcţia de primar al sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPUSL, nu are un candidat la această funcţie. De asemenea, dl Piedone susţine lista de consilieri a PPUSL pe care, de altfel,o deschide. Atât eu cât şi colegii mei din PNL sector 4 susţinem lista de consilieri a PNL”, a mai scris primarul interimar al Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ