Alina Gorghiu anunţă că doi primari şi doi viceprimari din Argeş trec la PNL

| 15 mar, 20:00

Preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu, anunţă că doi primari şi doi viceprimari din judeţul Argeş s-au „alăturat” liberalilor din judeţ şi vor candida sub sigla PNL. Gorghiu anunţă de asemenea că un fost poliţist va candida pentru funcţia de primar al comunei Mărăcineni.

 

„Ne mărim echipa la PNL Arges, cu oameni de calitate, profesionişti, care au dovedit că pot face performanţă pentru comunităţile lor. De astăzi, în echipa candidaţilor liberali pentru judeţ s-au alăturat următorii: Georgel-Cristinel Deaconu, actualul primar al comunei Cuca; Ţucă Gheorghe, primarul comunei Cocu;  Iosif Daniel, viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Aninoasa; Alecu Evlampie, viceprimarul comunei Brăduleţ;  Andrei Petrian Cătălin, candidat PNL la primăria Hârtieşti. Le mulţumesc pentru decizie şi pentru faptul că au încredere în proiectul PNL pentru Argeş”, a scris Alina Gorghiu vineri, pe Facebook.
Primarul comunei Cuca, Georgel-Cristinel Deaconu, a fost ales la scrutinul trecut din partea PSD. Tot sub sigla PSD a fost ales şi edilul comunei Cocu, Gheorghe Ţucă, aflat la al şaselea mandat la Primărie.
Viceprimarul comunei Aninoasa, Daniel Iosif şi cel al comunei Brăduleţ, Alecu Evlampie  au fost de asemenea aleşi în Consiliile Locale după ce au candidat pe listele PSD.
Alina Gorghiu a anunţat de asemenea că vineri a fost stabilit candidatul PNL pentru primăria Mărăcineni în persoana lui Cristian Ruşanu, fost poliţist, „dedicat comunităţii” lui de ani de zile.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ