Alina Gorghiu, despre comparația cu Elena Udrea

| 18 iun, 13:22

Susținerea de care beneficiază co-președintele PNL Alina Gorghiu din partea președintelui Klaus Iohannis i-a făcut pe adversarii politici să o compare cu Elena Udrea, susținută de fostul șef al statului Traian Băsescu. Invitată la Adevărul Live, Alina Gorghiu a declarat că " nu are nicio problemă în ceea ce priveşte comparaţia cu Elena Udrea" şi susţine că "nu a fost niciodată prietenă cu fosta şefă PMP."

"Este singurul argument care i-a mai rămas lui Victor Ponta. De altfel, dacă urmăriţi discursul din plen, vedeţi că Ponta nu a mai avut niciun argument. Eu nu am o problemă, puteam să îi pun şi eu lui Ponta tot felul de etichete, dar cred că decenţa face diferenţa între mine şi Ponta. Aş putea să vin cu răutăţi în faţa dvs., să spun că eu nu am fost niciodată prietenă cu Udrea, ci Ponta, că Ponta a fost avocatul Elenei Udrea, nu eu. Lucrurile acestea nu sunt interesante pentru cei care vă ascultă. Cred că mult mai interesant este să explicăm de ce un parlamentar preferă să îşi creeze un privilegiu deşi mulţi cetăţeni au probleme, de ce un guvern nu pleacă de la Palatul Victoria deşi este compromis şi nu mai are cum să se uite în ochii investitorilor străini, nu mai are cum să vorbească despre evaziune. Eu nu îl găsesc pe Victor Ponta vinovat. Singura vină pe care i-o găsesc este că refuză demnitatea de a-şi da demisia", a declarat Alina Gorghiu la Adevărul Live.

 

Citeşte şi: Alina Gorghiu, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Nu vom sesiza CCR, dar poate președintele întoarce legea

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iun, 14:01
liviuioan
--GORGONA PANDEVA--
# Din dragoste pentru virtute ia nastere aversiunea fata de vicii , iar din iubirea de sine se naste URA contra acelor lucruri care pot sa impiedice sau sa intarzie multumirea si fericirea proprie . # TASSO

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ