Alina Gorghiu e gravidă, după ce s-a măritat în secret la început de an

| 09 feb, 10:42

După ce s-a măritat în secret, la începutul acestui an, Alina Gorghiu a primit vestea vieţii ei: e însărcinată cu primul ei copil.

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a aflat recent că va fi mamă, după ce la sfârşitul anului trecut mărturisea că încearcă de mai mult timp să rămână însărcinată, informează Realitatea.net. Gorghiu e căsătorită, de puţină vreme, cu Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta. Cei doi formează un cuplu de aproape trei ani. Relaţia lor a fost una discretă şi tot aşa au şi oficializat-o.

S-a măritat în mare secret

Alina Gorghiu (38 de ani) a devenit, în luna ianuarie 2016, soţia lui Lucian Isar. Cel puţin aşa au povestit pentru Click! apropiaţii unuia dintre cele mai discrete cupluri din politică. „Alina şi Lucian şi-au dorit să facă acest pas important pentru viaţa lor în mare discreţie. La cununia civilă au participat doar apropiaţii”, ne-au dezvăluit surse din anturajul cuplului. Preşedintele PNL şi-a oficializat astfel relaţia pe care o are de aproape trei ani cu economistul Lucian Isar (39 de ani), fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta.

Cine e Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu

Şefa liberalilor este la prima căsnicie, în schimb soţul ei a mai fost căsătorit cu Krisztina Kormoczi, o româncă de origine maghiară, care stătea mai mult la Londra. Lucian Isar are un CV impresionant, deţinând funcţia de vicepreşedinte la Citibank România, apoi cea de vicepreşedinte la Bancpost. Are studii de matematică la Universitatea din Bucureşti şi de finanţe-bănci la ASE, un master în matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago şi programe avansate urmate la Harvard. Acum e consilier la Banca Feroviară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 apr, 04:13
RiomondGem
Лучшие блоги в 2020 году более 50 примеров популярных
The energy massage inSoho it today skill give away bliss. The Soapy massage - on the influence on clients is meant practically unlimited available opportunities actions on bodily, and consequently, and psychoemotional state of health friends.
Dear gentlemen!
Sensitive touch rasprekrasnoy girls will flow through your body, dipping in depth boundless the ocean pleasure. In the quiet slip, donating your skin kisses, prelestress envelops the warmth of one's body. You will be surprised at, which sea bliss today it is possible to feel fromnude massage in Midtown.
And while, french massage and not violates practically any prohibitions, for the reason it's not about sexual contact.
In school sensual massage women will hold erotic 4hands massage. Similar swedish massage, as in principle, and relaxation, influences on some area human body, this give a chance male gain strength.


Что такое влог и блог В чём их отличие
10 feb, 10:33
ANONIMUS
ea
A luat mataranga intre craci.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ