Alina Gorghiu: Guvernul Ponta comunică privitor la scrisoarea cu FMI

| 08 aug, 2013

Deputatul PNL Alina Gorghiu afirmă că PDL nu a comunicat în timpul guvernării sale, punctând că Executivul condus de Victor Ponta va comunica oricărei persoane interesate conţinutul scrisorii de intenţie cu FMI.

"Mă bucur că a înviat Opoziţia din România şi sper să nu fie ultima declaraţie până în septembrie. Întotdeauna când nu mai este PD-ul la putere devin foarte dispuşi să comunice sau cer altora să comunice explicit când ajung în Opoziţie pentru că patru ani cât au stat la guvernare nu au ştiut ce-i aia comunicare, dezbatere publică sau transparenţă", a declarat Alina Gorghiu cu privire la propunerea PDL privind organizarea de către Guvern a unei consultări asupra scrisorii de intenţie cu FMI. 

Deputatul liberal a indicat că, potrivit premierului Victor Ponta, Guvernul va veni în faţa Parlamentului să prezinte scrisoarea de intenţie şi acordul cu FMI. 

"Va fi pentru prima dată când un Guvern din România va veni în faţa Parlamentului să prezinte scrisoarea de intenţie şi acordul cu FMI, aşa cum a spus premierul Ponta, iar Parlamentul va avea posibilitatea să comunice cu Guvernul raportat la acest subiect. Sunt absolut convinsă că Guvernul a comunicat, comunică şi va comunica cu mediul de afaceri şi absolut orice persoană interesată privitor la conţinutul acestei scrisori şi nu-şi are rost ameninţarea cu moţiunea simplă, că după cum ştim PD-ul oricum o va face pentru că altceva nu au făcut", a spus Gorghiu.

Ea a arătat că draftul scrisorii de intenţie cu FMI va fi luat în discuţie de către PNL la sfârşitul lunii august în cadrul Delegaţiei Permanente a partidului. 

Partidul Democrat Liberal propune Guvernului o consultare cu partidele politice parlamentare, mediul de afaceri şi partenerii sociali asupra scrisorii de intenţie cu FMI, în vederea introducerii unor măsuri de relansare economică şi avertizează că în cazul unui refuz la dialog va introduce la începutul sesiunii parlamentare o moţiune simplă pe subiectul proiectului de memorandum cu FMI, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ