Alina Gorghiu spune că e sănătos ca colaborarea cu PSD să rămână la nivelul de europarlamentare

| 21 mar, 18:47

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu a declarat joi că în opinia sa este foarte sănătos să rămână la nivelul de europarlamentare, iar la locale fiecare are primarii lui, aleşii lui, mesajele lui. Gorghiu a mai spus că, Indiferent de numele femeilor, procentul de 30% trebuie să fie pe orice listă de alegeri, nu doar pentru europarlamentare.

 

Alina Gorghiu a fost întrebată, înainte de şedinţa PNL, dacă pe lista de europarlamentare este doar o femeie de la PNL. "Haideţi să vedem lista de la PNL şi dacă va fi doar o femeie sigur că nu e sănătos, iar lucrul ăsta l-am spus ieri în Guvern. Indiferent de numele femeilor, cred că procentul de 30% trebuie să fie pe orice listă de alegeri, nu doar pentru europarlamentare", a precizat Gorghiu.
Ea a arătat că a anunţat deja că miniştrii nu se vor afla pe lista de candidaţi la europarlamentare. ”Nu am cerut derogare, nu doresc derogare, vă rog să nu vă stresaţi de poziţia mea pe listă. Miniştrii nu participă pe lista de Parlamentul European. Am reacţionat şi la rugămintea premierului şi a preşedintelui de partid: Toţi miniştrii rămân în Cabinet", a spus ea.
Alina Gorghiu a menţionat că, în opinia sa, colaborarea cu PSD ar trebui să rămână doar pentru europarlamentare, nu şi pentru locale.
"Da, cred că e foarte sănătos să rămână la nivelul de europarlamentare. La locale fiecare are primarii lui, aleşii lui, mesajele lui. Ne descurcăm bine separat la locale", a spus ministrul Justiţiei.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ