Alternativa naturală a antibioticelor pentru copii: "Penicilina rusească"

| 07 feb, 2014

Este binecunoscut faptul ca antibioticele nu le sunt recomandate copiilor, iar uneori nici adultilor, deoarece pot distruge bacteriile „bune“ ce ajuta organismul sa lupte in mod natural impotriva infectiilor.

Cum antibioticele pot afecta sistemul imunitar, in special atunci cand sunt administrate in mod neadecvat, e bine intotdeauna sa ne gandim la solutii alternative, provenite din natura, mai ales cand e vorba de sanatatea celor mici.

Propolisul este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale ce pot fi administrate copiilor. Acesta este deseori numit „primul medicament al naturii“, in vreme ce, in Rusia, a fost poreclit chiar „penicilina ruseasca“, datorita folosirii sale constante in aceasta tara.

Propolisul este un amestec rasinos adunat de albine din coaja de copaci, frunze si flori. Ele combina aceasta rasina cu nectar, pentru a obtine o substanta cu consistenta de ceara, in asa fel incat sa le ajute la izolarea stupilor, dar si sa se sterilizeze cand se intorc in stup.



Efecte terapeutice

Multi medici sustin ca propolisul reprezinta un remediu extrem de benefic si indispensabil pentru vindecarea infectiilor si a afectiunilor, dar si pentru intarirea sistemului imunitar al celor mici. Acesta are un excelent efect antibiotic, antibacterian si antimicrobic si functioneaza perfect impotriva bacteriilor daunatoare, fara a le distruge pe cele pozitive, la
fel cum o fac pastilele.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ