Ambasada Italiei scoate la licitaţie şase imobile. Printre ele e şi un parc public din Bucureşti

| 10 apr, 17:58

Ambasada Italiei la Bucureşti anunţă scoaterea la licitaţie, în perioada 10 aprilie - 15 mai, a şase imobile aflate în proprietatea statului italian, printre care şi un teren din Calea Victoriei, folosit drept parc public.

Este vorba despre imobilele situate la următoarele adrese: Târgovişte (Calea Domnească nr. 165); Galaţi (str. Gării nr. 38); Brăila (str. R. S. Campiniu nr. 35); Constanţa (bd. Mamaia nr. 42); Bucureşti (Calea Victoriei nr. 184-188 sector 1); Bucureşti (str. Luigi Cazzavillan nr. 26-28 sector 1), a informat Ambasada Italiei, printr-un comunicat de presă. 

Conform anunţului de licitaţie, postat pe site-ul ambasadei, imobilele din Târgovişte, Galaţi, Brăila şi Constanţa sunt nelocuite şi se află în stare avansată de degradare. În Bucureşti, este vorba despre un teren de 3.087 metri pătraţi, fără construcţii, folosit drept parc public (Victoriei nr. 184-188) şi un teren de 1.133 metri pătraţi fără construcţii (str. Luigi Cazavillan, nr. 26-28). 

Preţurile de pornire pentru licitaţii sunt următoarele: 45.841 euro (lotul din Târgovişte), 91.617 euro (lotul din Galaţi), 86.446 euro (lotul din Brăila), 505.222 euro (lotul din Constanţa), 5,5 milioane euro (lotul din Calea Victoriei, Bucureşti), 1,7 milioane euro (lotul din str. Luigi Cazavillan, Bucureşti). 

Conform anunţului, procedura de licitaţie este reglementată de legislaţia italiană în vigoare şi cu respectarea legii române. Ambasada îşi rezervă dreptul de a efectua vânzarea chiar şi în cazul în care va exista o singură ofertă, considerată valabilă, conformă şi adecvată, precum şi dreptul de a anula, suspenda sau revoca procedura de licitaţie în orice etapă, conform legislaţiei în vigoare. Se menţionează că anunţul de licitaţie nu prejudiciază exercitarea dreptului de preempţiune din partea celor eventual îndreptăţiţi. 

Anunţul integral al licitaţiei, împreună cu datele cadastrale, cu hărţile şi cu fotografiile celor şase imobile scoase la vânzare pot fi consultate pe site-ul Ambasadei Italiei la Bucureşti (www.ambbucarest.esteri.it).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ