Ambasadorul Macedoniei în România, interesat de şantierul naval din Giurgiu

| 28 mai, 2013

Pande Lazarevski, ambasadorul Macedoniei la Bucureşti,  s-a arătat interesat de funcţionarea şantierului naval din Giurgiu, cu ocazia vizitei efectuate în judeţ, marţi, în vederea dezvoltării relaţiilor diplomatice şi economice.

Diplomatul a fost întâmpinat, la sosirea la prefectură, de eleva Ioana Udroiu, care a câştigat concursul ''Prefect pentru o zi'' iniţiat în judeţul Giurgiu, şi de subprefectul Silvia Crăiţă.

''Am plăcerea să îndeplinesc această minunată sarcină de ambasador şi vreau să fac acest lucru nu doar stând în capitala ţării, ci mergând în toate zonele ţării să întâlnesc oameni de diferite profesii şi atribuţii", a declarat, marţi, la Prefectura Giurgiu, ambasadorul Pande Lazarevski.

Subprefectul Silvia Crăiţă a declarat că îşi doreşte atragerea în judeţ a unor investitori din Macedonia.

"Consider că vizita dumneavoastră aici este un prim pas către cunoaştere şi realizarea unor legături economice, culturale şi sociale şi ne dorim ca următorul pas să fie atragerea unor investitori din Macedonia în judeţ", a declarat subprefectul Silvia Crăiţă.

Ambasadorul Macedoniei în România şi-a manifestat interesul faţă de funcţionarea şantierului naval Giurgiu şi a spus că doreşte ca următoarele vizite să le facă în compania unor reprezentanţi ai camerelor de comerţ şi ai unor firme în vederea întăririi relaţiilor economice, despre care a spus că nu sunt la acelaşi nivel ca acelea la nivel politic şi diplomatic între România şi Macedonia.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Gavrilă, prezent la întâlnire, a spus că doreşte ca în judeţ să fie dezvoltată infrastructura rutieră aproape la acelaşi nivel cu aceea din Macedonia şi este convins că atunci investitorii străini nu vor întârzia să apară.

La întâlnirea de la Prefectura Giurgiu au mai participat viceprimarul municipiului Giurgiu Alexandru Vladu şi administratorul public al municipiului, Emil Vucă. Ei au oferit în dar ambasadorului un album al municipiului Giurgiu şi i-au prezentat masterplanul de dezvoltare al oraşului şi al Euroregiunii Giurgiu-Ruse, Bulgaria.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ