Amenințare cu RACHETĂ, în București. Trei clădiri, evacuate. Autorul apelului, identificat

| 01 mar, 18:21

O amenințare cu rachetă a fost făcută vineri, printr-un apel la 112. Alerta viza Hotelul Sheraton, Fundația româno-americană și o școală din centrul Capitalei. Autorul apelului a fost identificat.

Fundația româno-americană, o școală și Hotelul Sheraton, din Capitală, au fost evacuate, vineri, după o amenințare cu rachete, anunță Serviciul Român de Informații.

Amenințarea a fost făcută la 112 de pe o cartelă preplătită, iar autoritățile au evacuat cele trei clădiri pentru a face verificări amănunțite. Ulterior, în jurul orei 17:45, s-a decis ca persoanelor care erau cazate în hotel să li se permită accesul în camere.

Mai multe delegații sunt cazate la Hotelul Sheraton.

"Confirmam că astăzi, 1 Martie, Sheraton Bucharest Hotel a primit un telefon de amenințare teroristă. La recepționarea apelului, hotelul a activat imediat toate măsurile de securitate și evacuare ale oaspeților și angajaților urmând cea mai sigură procedură. Hotelul a alertat pe loc autoritățile locale și continuă  să colaboreze cu ele. Ca întotdeauna, securitatea tuturor persoanelor implicate este prioritatea noastră majoră", a declarat dl Daniel Ben-Yehuda, Director General Sheraton Bucharest Hotel.

Autoritățile au anunțat, în jurul orei 18:00, că verificarea s-a terminat și că a fost identificat și cel care a dat alerta falsă. El este acum audiat pentru a vedea ce i-a motivat gestul.

Tag-uri: alerta bomba
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ