Americanii de la OmniTRAX au eşuat în instanţă după ce au contestat privatizarea CFR Marfă

| 24 sep, 2013

Tribunalul Bucureşti a respins, printr-o hotărâre irevocabilă, cererea de reexaminare a taxei de timbru depusă de grupul american OmniTRAX, care a cerut în instanţă şi anularea privatizării CFR Marfă.

Mandatarul americanilor, Anda Bloom, soţia de origine română a consilierului OmniTRAX, Philip Bloom, a înaintat în iunie 2013 o primă contestaţie la privatizarea CFR Marfă, împotriva Ministerului Transporturilor. O lună mai târziu, magistraţii de la Tribunalul Bucureştiu au anulat cererea. Anda Bloom a atacat decizia printr-o nouă solicitare, soldată din nou cu eşec.

Americanii au fost eliminaţi din cursa pentru CFR Marfă deoarece nu au depus în termenul stabilit oferta neangajantă care dadea ocazia participării la ultimele etape ale negocierii. OmniTRAX a atacat decizia la Tribunalul Bucureşti şi la Consiliul Naţional al Contestaţiilor, susţinând că nu a avut timpul real pentru a putea strânge şi audita documentele cerute de comisie.

CFR Marfă a fost adjudecată de Gruia Stoica şi în aceste zile se aşteaptă notificarea Consiliului Concurenţei.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ