Ana-Maria Brânză, locul 5 la Cupa Mondială de spadă de la Rio de Janeiro

| 18 mai, 2014

Scrimera română Ana-Maria Brânză a ocupat locul 5 în concursul individual din Cupa Mondială de spadă de la Rio de Janeiro, după ce a fost învinsă în sferturile de finală de rusoaica Violetta Kolobova cu scorul de 15-12.

Brânză, liderul la zi al Cupei Mondiale şi principala favorită a concursului, şi-a trecut în cont 14 puncte după această clasare. Spadasina română a trecut în primul tur de poloneza Ewa Nelip, cu 15-9, în turul secund a învins-o pe Camilla Batini (Italia), cu 15-8, în optimi a eliminat-o pe rusoaica Tatiana Andriuşina, cu 15-11, dar a cedat în sferturi în faţa Violettei Kolobova.

Simona Pop a câştigat în primul tur cu 14-13 în faţa scrimerei sud-coreene Hyewon Lee, dar apoi a fost întrecută de Andriuşina cu 15-11 şi s-a clasat pe locul 22. Simona Gherman a ocupat locul 67, iar Maria Udrea a terminat pe 79.

Concursul a fost câştigat de franţuzoaica Lauren Rembi, după 15-11 în finala cu unguroaica Emese Szasz.

Duminică este programat concursul pe echipe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ