ANAF a verificat 4.000 de contribuabili. Ce amenzi au dat inspectorii fiscali

| 23 dec, 12:45

Agenția Națională de Administrare Fiscală a verificat, în cadrul operațiunii 'Cristal', derulată în perioada 19 octombrie - 20 decembrie 2015, 3.941 de contribuabili și a aplicat 4.311 amenzi, în valoare totală de 24,7 milioane de lei.

Media amenzilor aplicate de ANAF este de 5.700 de lei. 878 dintre contribuabilii controlați au fost invitați la sediul ANAF pentru verificări amănunțite.

În plus, au fost confiscate bunuri și sume în numerar în valoare de aproape 15 milioane de lei și s-au dispus măsuri asiguratorii pentru 3,9 milioane de lei.

Pe de altă parte, ANAF a dispus interzicerea sau suspendarea activității pentru nedotarea cu case de marcat sau neutilizarea acestora în cazul a 249 de firme.

La Dragonul Roșu, în urma controalelor efectuate în perioada 26 octombrie — 20 decembrie, ANAF a verificat 937 de contribuabili, dintre care 503 au fost invitați la sediu pentru verificări amănunțite. În plus, Fiscul a a aplicat 929 de amenzi în valoare de 8,26 milioane de lei, a confiscat bunuri și sume în numerar în valoare de 7,43 milioane de lei și a dispus măsuri asigurătorii pentru 1,16 milioane de lei. De asemenea, pentru 15 forme s-a decis interzicerea sau suspendarea activității pentru nedotarea sau neutilizarea caselor de marcat.

Rezultate verificărilor la centrul Onasis din Focșani, în perioada 19 octombrie — 20 decembrie, arată că au fost verificați 186 
de contribuabili și s-au aplicat 248 de amenzi în valoare de 909.000 de lei. De asemenea, s-au confiscat bunuri și sume în numerar în valoare de 159.234 lei, iar pentru 14 firme s-a decis interzicerea sau suspendarea activității pentru nedotarea sau neutilizarea casei de marcat.

Citește și: Fiscul a încasat impozit de 2,5 milioane de lei de la o singură persoană

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 05:52
OffedRabe
ipatropium bromide and furosemide
Battery vehicles can use bus lanes, parking costs nothing and free charging points litter the country will lasix show up on a drug test The volume ratio between decomposition products and original reactants is defined as the reaction strain

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ