Anchetă deces Condrea: Vor fi efectuate percheziţii informatice şi audieri de martori

| 23 mai, 21:05

Anchetatorii vor efectua percheziţii informatice şi vor audia martori în dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat surse judiciare.

De asemenea, în dosar se va face o constatare genetică şi se va realiza o expertiză tehnică a maşinii implicate în accident. 

Medicii legişti au realizat luni o primă parte a necropsiei lui Dan Condrea, fiind prelevate multe probe. Urmează ca necropsia să continue marţi. Conform unor surse medicale, la necropsie s-a observat că trupul neînsufleţit prezenta foarte multe leziuni şi fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar şi rupturi de organe. 

Aceleaşi surse susţin că trupul neînsufleţit poate fi ridicat pe baza unui proces verbal de identificare. De altfel, la Institutul de Medicină Legală a fost prezentă luni şi soţia lui Dan Condrea. 

Condrea a murit duminică seară, în urma unui accident produs pe un drum din judeţul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea. 

Ancheta este efectuată de procurorii de la Parchetul General, care au dispus efectuarea unei necropsii, urmând a se dispune totodată şi efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii şi a împrejurărilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat şi transportat la sediul organelor de poliţie în vederea efectuării de cercetări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ