Andreea Esca a făcut marele ANUNŢ: Se pregăteşte să devină...

| 28 iul, 18:23

Aflată în vacanță, împreună cu familia, Andreea Esca și-a anunțat fanii virtuali că este fericită și că așteaptă venirea pe lume a bebelușului finilor ei.

În urmă cu doi ani, Andreea Esca și soţul ei conduceau la altar pe vărul vedetei de televiziune care se căsătorea cu o tânără din Sibiu. Cadrul idilic, bisericuța de lemn, ținutele asortate și petrecerea tradițională au fost la momentul respectiv o bucurie atât pentru miri cât și pentru nași.

„L-am cununat pe vărul meu, Titi, care îmi este foarte drag şi care s-a căsătorit cu o domnişoară pe care o ştiu de când era bebeluş... A fost o nuntă tradiţională, pregătită până în cele mai mici detalii de miri şi de părinţii lor. N-au lipsit brazii din poartă, strigătoarele, supă de tăiţei şi petrecerea care a durat două zile. Mi-a făcut mare plăcere dansez cu prietenii mei din vacanţele copilăriei, la ţară”, povestea Andreea Esca la vremea respectivă.

De curând, prezentatoarea de televiziune a mărturisit fanilor ei virtuali că cei doi fini urmează să devină părinți, și că ea este la fel de emoționată ca și ei.

„Declarația de dragoste dinainte de miezul nopții: Titi si Ro ... vă iubim mult! Suntem fericiți că ne-ați ales să vă fim părinți spirituali acum exact doi ani, și suntem emoționați în așteptarea primului vostru bebeluș", a postat Andreea Esca pe site-ul de socializare. În prezent, Esca este în vacanță împreună cu familia ei și urmează să revină curând la pupitrul știrilor de la Pro Tv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 iul, 19:59
Dana
Aveţi potenţialul necesar pentru a face ceva special, chiar extraordinar, cu viaţa voastră – ceva ce nimeni altcineva nu poate să facă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
29 iul, 08:47
Florin Ioh
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
28 iul, 22:07
Adrian
Oportunitate relaxanta de castig!
Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa obtii castiguri suplimentare in timpul liber, intr-o colaborare deosebit de interesanta si profitabila! Iti faci cum vrei programul si nu ai nicio obligatie! Oferta este numai pentru oamenii foarte seriosi! Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul „info’’ la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ