Andreea Paul Vass vrea și ea în Piața Universității

| 27 sep, 2013

Liderii PDL au început să fie tot mai deschiși în a-și asuma susținerea protestelor anti-Roșia Montana, ba chiar și implicarea în aceste proteste. După ce pedeliști celebri precum Eena Udrea sau Monica Macovei s-au remarcat prin mesajele transmise către și despre protestatari, astăzi aflăm despre un alt democrat-liberal care se consideră reprezent al celor din Piața Universității.

Este vorba de nimeni alta decât de Andreea Paul, fostă Vass, care, într-o întrebare adresată primului ministru pe 9 septembrie în acest an, vorbește nici mai mult nici mai puțin decât în numele Pieței.

”Noi suntem generația care are puterea de a mobiliza și de a reacționa civic”. ”Noi” nefiind alții decât cei care au ieșit la proteste. Având în vedere că intervenția Andreei Paul are o oareșice vechime, fără a stărni vreo reacție de dezaprobare din partea celor din Piață, putem înțelege că fosta consilieră a lui Boc are fani printre organizatorii protestelor, ceea ce nu poate decât să ne îngrozească.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 sep, 2013
Livia
de unde si pana unde o asmenea concluzie de la o singura fraza??? din contra, andreea paul sustine exploatarea de la rosia montana, insa nu in termenii proiectului lui ponta. sa fim sinceri, acea fraza poate fi folosita in afara contextului cum vrea fiecare; de pilda, ca sa spunem ca noi ca generatie putem reactiona importiva aberatiilor puterii actuale a usl
27 sep, 2013
Andrei
Acum nu vreau sa fiu rau, dar totusi... cine-i Andreea Paul Vass?
27 sep, 2013
cantautor
”Noi suntem generația care are puterea de a mobiliza și de a reacționa civic”.
Banalitate...
aia cu"noi", o baga ziaristul din gandirea lui....
dar de ce-ar fi fi ingrozitor ca unii au fani in piata si altii nu ,iar la Rosia,acelasi lucru,dar pe invers?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ