ANM: ploi torenţiale, grindină şi vijelii în întreaga ţară

| 23 iun, 2013

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de ploi torenţiale, grindină şi intensificări de vânt începând cu ora 16:00 până pe 25 iunie ora 23:00.

Din după-amiaza zilei de duminică 23 iunie, până în seara zilei de marţi 25 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în vestul, nordul, centrul ţării, la deal, la munte şi local, în special după orele amiezii şi la începutul nopţilor şi în celelalte regiuni, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vor fi averse şi cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi izolat 40...50 l/mp.

În acelaşi interval de timp în sudul şi în sud-estul ţării disconfortul termic se va menţine ridicat, iar local indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor prognozate, Administraţia Naţională de Meteorologie va transmite şi alte avertizări meteorologice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ