ANRP: Decizii de compensare prin puncte în 13 dosare şi un titlu de despăgubire în numerar

| 29 aug, 2013

Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor a emis 13 decizii de compensare prin puncte a imobilelor şi un titlu de despăgubire în numerar, după ce a analizat 89 de dosare şi a hotărât că 74 dintre acestea necesită documente clarificatoare, iar un dosar de despăgubire a rămas fără obiect.

Potrivit unui comunicat emis, astăzi, de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, în şedinţa de ieri au fost analizate dosare constituite în baza Legii nr. 10/2001. Pentru toate dosarele analizate, instanţa obligase Comisia, prin hotărâri rămase irevocabile, să evalueze imobilele revendicate şi să emită decizii de despăgubire.

Titlul de despăgubire în numerar a fost emis în cazul unui dosar în care instanţa s-a pronunţat cu privire la valoarea despăgubirilor. Lista dosarelor pentru care s-au acordat deciziile respective este disponibilă pe site-ul ANRP.

În alte 74 de dosare, Comisia Naţională a considerat necesar să fie solicitate documente clarificatoare, sens în care a dispus trimiterea de adrese persoanelor îndreptăţite şi autorităţilor locale. Următoarea şedinţă a Comisiei Naţionale pentru Compensarea Imobilelor va avea loc la 5 septembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ